Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZASE ZPÁTKY?

Ahoj všichni knihomolové a všechny knihomolky! Asi jste si všimli, že jsem tady od března nebyla.. Nepřibyla tady žádná recenze, žádný článek nic. Má to jeden jediný důvod - LENOST. No vlastně je to ten hlavní důvod, proč nic nevycházelo. Dalším takovým důvodem je to, že nemám moc času, kdy se dostanu na počítač, kde se mi to píše mnohokrát lépe, než na mobilu.

Tak a protože a jelikož mi to psaní recenzí hrozně chybí, tak bych se k tomu chtěla vrátit. Což znamená, že budu zase aktivní! (nečekaně xD) 

Vím, bude tady poměrně velká mezera (kolik? asi šest měsíců..), ale mně to vůbec nebrání v tom, abych to tady dohnala. Čímž teda nemyslím to, že se tady budu vypisovat s recenzemi na všechny knihy, které jsem od té doby, co jsem tu nebyla, přečetla! Zase takový blázen nejsem :D

Dám todohromady tím stylem, že začnu zase psát recenze, ale začala bych i s něčím novým. Jako ono to asi úplně něco nového není, bude to jen nové na tomhle blogu. A co to tedy je? No, tak především asi nějaké knižní tagy, něco jako Paperback, nebo Hardback, nebo nějké články o čemkoliv, co se týká knih.

Myslím, že to je asi vše, ale kdyby mě ještě něco nového napadlo, tak to poznáte tak, že tady prostě něco nového přibude. (to jste nečekali, že? :D )

Tohle tedy budevše do mého článku o NÁVRATU, doufám, že se zde brzy objeví nějaká recenze, popřípadě nějaký ten tag (kupříkladu?) mějte se famfárově a u dalšího článku, ahoj! :)