Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 1. 2018

RECENZE: Jeden z nás lže - Karen M. MacManusová

Název: Jeden z nás lžeimg_20180121_103321.jpg
Autor: Karen M. MacManusová
Počet stran: 361
Nakladatelství: Yoli
Hodnocení: 4*/5*
 

Popis:
    Hned na začátku se setkáváme se čtyřmi postavami- Bronwyn, Cooperem, Addy a Nathanielem (Natem).
    Na to není nic divného, že? Ale co by tom bylo za začátek, kdyby tam bylo něco obyčejného...Není to obyčejné, nebojte.. ty čtyři se nedá totiž považova za kamarády..Tak co je tedy spojuje dohromady? 
    Podezření za vraždu Simona Kellehera.
    Každý z nich si žije klidný život, ale každý z nich má nějaké tajemství. Simon Kelleher na sebe chtěl vždy upoutat pozornost. A to se mu taky podařilo, díky aplikaci s názvem ,Co ty na to?' , kterou vytvořil.
    Na stránku přispíval různými drby, o kterých je známo, že jsou vždy pravdivé. Tím si udělal spoustu nepřátel. Jenže o žádném z podezřelých tam nikdy nic napsáno nebylo, tak jaký by měli motiv, aby zabili Simona?
    Od té doby už jejich životy nejsou vůbec v pořádku. Neustále u nich čekají reportéři, věčně je vyslíchají a nemají chvíli klid. Jasné je jedno..každý z nich něco skrývá. Ať už je to cokoliv, všichni se teď od nich odvrátili, protože si myslí, že to vážně někdo z nich udělal.
    Vyšetřování jim komplikuje ještě jedna věc. Záhadné příspěvky na Tumblru. Člověk, píšící ty příspěvky jim životy zhroutí ještě víc..Jejich tajemství jsou venku..Co horšího, než všechno tohle dohromady se může ještě stát?...

 

Můj názor:
    Vauu..To bylo něco! Od začátku až do konce napínavý příběh, od kterého se nedá odtrhnout.(pokud chcete vědět, jak to dopadne).Když už si myslíte, že jste na stopě tomu, kdo to udělal, tak pak zároveň zjistíte, že to tak není.
    Pořád jsem se musela ptát..Jak? Cože? Proč? Ale..Co?! ..na tyhle otázky se mi na konci konečně dostalo odpovědí..A musím říct, že to mě hrozně překvapilo, takže jsem se zase ptala Co to sakra,jak?!!
    Pokud jste u knih rádi napjatí a rádi hledáte, kde je pravda a tak, tak vám tuhle knížku určitě doporučuju!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář